ParadisulMeuPrimii pasi

Ma scuzati pentru absenta dar am avut multe probleme si nu am avut timp sa stau pe net. Asa cum am promis revin cu informatii noi si poze.

Daca o luam cronologic, am semanat acum 3 saptamani. De atunci am taiat iarba, am erbicidat, am sapat un mic bazin pentru apa, am inceput sa lucram la putul de apa. Banii pentru gard i-am redirectionat spre o instalatie de irigare cu aspersoare. Trebuie sa ajunga din Turcia saptamana viitoare. Pana atunci urmeaza cumplita operatiune de udare a 2 ha pamant cu furtunul. Nici nu pot sa-mi imaginez cum o sa reusim.

Am uitat sa mentionez ca am tras curent, 100 m de cablu ingropat…pe care daca nu aveam paznic tiganii il furau de a 2-a zi. Spun asta pt ca i-a fugarit paznicul cu pistolul. Nu s-a tras cu arma..NU AU FOST VICTIME! :))

Probabil o sa apara si interesul pentru tuburile de irigatii…ii asteptam cu „mare drag” pe „tovarasii” consateni.

La gard renuntam pt moment cu gandul ca hotii vor avea ce sa fure din productie abia peste 2 luni. Ceapa acum incepe sa rasara.

O alta problema consta in faptul ca ne invadeaza iarba si avem nevoie de 2 femei care sa smulga zilnic din ea. Cu ele vom avea 3 angajati. Ma gandesc cu groaza la salarii. Solutiile pt stropit nu au nici un efect!

Investitia (inclusiv salarii,etc) pe 4 luni este de 13000 euro fara sa punem la socoteala putul de 3000 euro pe care il face un prieten si banii in dam cum/cand putem.

Eu cu sora mea am avut doar 7000 euro, bani care s-au dus! Avem nevoie de finante pt pompa de apa,gard…si nu mai stiu acum ca am intrat in depresie !

Hai ca va atasez niste poze sa mai destind momentul! 🙂

Inainte arata ca in poza de jos, iar noi, crezand ca daca scoatem din radacina scaiete cu scaiete scapam,am muncit degeaba. Nu am luat in calcul semintele ingropate ani la rand, care acum rasar cu miile!

Dupa smulgerea buruienilor a urmat adunarea gunoiului, taierea ierbii de langa gardul vecinului si erbicidarea.

De 3 zile am inceput sa facem in partea din spate a lotului un bazin pentru apa iar in fata putul si un bazin mai mic.

Si putul pentru apa…..

O sa atasez si 2 filmulete cand o sa invat cum! Acum nu reusesc, nu stiu de ce!

Si, ca sa nu plictisesc pe nimeni, va mai arat doar paznicii voluntari, care supravegheaza in special pungile cu mancare 🙂


Trackbacks & Pingbacks

Comentarii

  1. * Andreea says:

    Foarte draguti paznicii!
    Frumos blog..

    | Răspunde Publicate 11 years, 9 months ago


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: